KILKA SŁÓW O MNIE

divider-light
justynaciesiun

Szczypta Pasji powstała dzięki codziennym inspiracjom kulinarnym. Każdego dnia przyrządzam dla siebie, rodziny czy znajomych różne potrawy starając się angażować wszystkich we wspólne gotowanie. Dzięki temu nasze spotkania nigdy nie są nudne a degustacja i biesiadowanie są cudownym uwieńczeniem naszej pracy.

Wciąż wspominam jak moje poprzednie doświadczenia zawodowe, czyli zarządzanie Biurem Obsługi Klienta w firmie Kolporter, później koordynowanie grupą Przedstawicieli Handlowych w firmie Vorwerk przyczyniły się do rozwinięcia skrzydeł i połączenia pasji z pracą.

Przedsiębiorcza i z pasją

Gotowanie dla rodziny okazało się niewystarczającym zajęciem. Postanowiłam więc gotować z innymi osobami, tymi którzy potrzebują porady oraz tymi, które o jedzeniu wiedzą więcej niż ja sama.

Moda na gotowanie, to od kilku lat jeden z wiodących trendów. Kucharzymy nie tylko z konieczności i poczucia obowiązku, ale przede wszystkim dla przyjemności i relaksu. Wspólne gotowanie to doskonały pomysł na spędzanie wolnego czasu i możliwość poznania wspaniałych ludzi.

- Podczas prowadzonych przeze mnie warsztatów poruszam bardzo rozległą tematykę dostosowaną do odbiorcy. Staram się każde warsztaty powiązać z jakimś wydarzeniem oraz sezonowością produktu, aby stworzyć odpowiednią oprawę. Zwracam ogromną uwagę na aspekt wizualny, dzięki czemu fotorelacje z warsztatów nabierają niepowtarzalnego klimatu.  Aranżacja, stylizacja i ogólna prezentacja potrawy na talerzu zwiększa estetykę, dzięki czemu, to co znajduje się na talerzu jest jeszcze bardziej atrakcyjne dla oka i tym samym dla naszego podniebienia.

Zapraszam do kuchni fantazji ze Szczyptą Pasji

Justyna Ciesiun