OFERTA

divider-light

URODZINY KULINARNE

Zabawa przez gotowanie, to ciekawy sposób na organizację urodzin dziecka. Jubilat i jego goście przygotują od podstaw wybrane potrawy a potem będą je degustować. Zapewniamy wszystkie składniki oraz sprzęt do przygotowania potraw, napoje, fartuszki na czas warsztatów, dekoracje urodzinowe, nakrycie stołu oraz opiekę i instruktarz prowadzącego warsztaty.

RODZAJE PAKIETÓW

divider-light

PAKIET STANDARDOWY

  • Autorski scenariusz zajęć kulinarnych
  • Przygotowanie stanowisk warsztatowych
  • Przygotowanie dania głównego i deseru
  • Składniki potrzebne podczas gotowania
  • Napoje zimne i gorące
  • Obsługę prowadzącego warsztaty
  • Dyplom dla każdego uczestnika

CZAS TRWANIA: 120 min.

Minimalna liczba osób w grupie: 10 osób

Maksymalna liczba osób w grupie: 20 osób

KOSZT: 690 zł

Cena za kolejne dziecko: 70 zł

Organizacja urodzin dla grup mniejszych lub większych wymaga ustaleń indywidualnych.
Cena może ulec zmianie w zależności od wyboru lokalizacji urodzin.

PAKIET ROZSZERZONY

zawiera dodatkowo:

  • zaproszenie z wydrukiem
  • urodzinowe akcesoria – balony, czapeczki, talerzyki, kubeczki z motywem bajkowym
  • bufet przekąskowy dla dzieci
  • relacje foto w formie cyfrowej
  • dodatkowe atrakcje malowanie twarzy, warkoczyki, tatuaże
  • poczęstunek dla dorosłych – 2 rodzaje ciast, kawa i herbata
  • zamówienie tortu
  • fartuszek z wyszytym imieniem
  • zabawy i atrakcje z suchym lodem

RODZAJE SCENARIUSZY

divider-light

Wybór scenariuszy uzależniony jest od preferencji jubilata oraz od wieku i umiejętności manualnych.

 

PRZYKŁADOWE MENU DO WYBORU

DANIA GŁÓWNE

  • Klasyczne pizzerinki
  • Hot-dogi
  • Hamburgery
  • Tortille z warzywami
  • Spaghetti bolognese
  • Szaszłyki warzywne
  • Kopytka marchewkowe

DESERY

  • Muffinki marchewkowe
  • Ciasteczka maślane
  • Warstwowy deser z owocami
  • Batony energetyczne
  • Kolorowe galaretki
  • Sorbet truskawkowy

LOKALIZACJA URODZIN

divider-light

Możliwość przeprowadzenia warsztatów kulinarnych uzależniona jest od możliwości technicznych danej placówki. Do wymagań technicznych należy: zapewnienie dostępu do bieżącej wody, stoły/ławki, które posłużą jako stoły robocze, dostęp do prądu.

Wybór lokalizacji do ustalenia zgodnie z preferencjami.