Warsztaty Sushi w Klasztorze

Warsztaty SUSHI, to wspaniała przygoda, która wprowadzi Cię w tajniki  japońskich rytuałów kulinarnych.

Zapraszamy wszystkich miłośników sushi na kulinarną podróż do Kraju Kwitnącej Wiśni, aby przekonać się jak pyszne, zdrowe i kolorowe jest sushi.
Warsztaty poprowadzi Marcin Słopiecki – kucharz sushi, z wieloletnim doświadczeniem, który gotuje dla kielczan w restauracji Syshiya przy ul. Leonarda. Prowadzący pokaże jak przygotować danie złożone ze świeżej ryby, ugotowanego ryżu i sprasowanej algi morskiej.

Jest to doskonała okazja zarówno do zdobycia doświadczenia kulinarnego jak również wiedzy o historii powstawania sushi. Każdy uczestnik będzie mógł spróbować dań samodzielnie zrobionych oraz skosztować prawdziwego, japońskiego wina.

Cena biletu zawiera:
– przygotowanie stanowisk warsztatowych
– składniki potrzebne do przygotowania potraw
– obsługę prowadzącego warsztaty
– dostęp do napojów gorących i zimnych (kawa, herbata i woda)

Zapisy:
Obowiązuje rezerwacja biletów pod pod numerem telefonu: 530 701 709.
Warunkiem uczestnictwa w warsztatach jest zakup biletu przed rozpoczęciem warsztatów.
Nr konta, na które należy dokonać wpłaty: 79 1050 1416 1000 0097 3427 4013

Wydarzenie zostało zakończone.

Data

14 paź 2021
Expired!

Czas

17:00 - 20:00

Koszt

250.00 zł

Lokalizacja

Klasztor Karczówka
Kielce, Karczówka Klasztor 1

Organizator

Szczypta Pasji - Justyna Ciesiun
Telefon
530 701 709