Wielkanocne gotowanie dla dzieci bez glutenu
Święta Wielkiej Nocy, to najstarsze i najważniejsze święto chrześcijańskie, do którego trzeba się dobrze przygotować także pod kątem kulinarnym. Zapraszam zatem na klimatyczne spotkanie, na którym nie zabraknie wielkanocnych symboli takich jak: baranków, zajączków i kurczaczków.
Podczas warsztatów:
• zasiejemy rzeżuchę
• upieczemy świąteczne bezglutenowe muffinki
• przygotujemy wielkanocne dekoracje z warzyw i owoców
Na warsztatach pojawią się goście specjalni. Małe pisklaki, które będą umilać czas podczas warsztatów. Będzie to niewątpliwie cudowny świąteczny akcent.
Cena biletu 90 zł/dziecko zawiera:
– przygotowanie stanowisk warsztatowych
– składniki potrzebne do przygotowania potraw
– obsługę prowadzącego warsztaty
Zapisy:
Obowiązuje rezerwacja biletów pod pod numerem telefonu: 530 701 709.
Warunkiem uczestnictwa w warsztatach jest zakup biletu przed rozpoczęciem warsztatów.
Możliwa wpłata na konto: 79 1050 1416 1000 0097 3427 4013